‘No seria optimista pensant que si som capaços de fer govern normalitzarem la situació’

– Vostè és associat al PDeCAT. Quan va entrar en política i per què?

– Des de molt jove vaig ser militant de la Joventut Nacionalista de Catalunya i vaig entrar com a regidor de Joventut al meu Ajuntament l’any 1995. Tot i que, la meva vida política comença quan sóc triat alcalde del Port de la Selva el 2011. Sempre havia estat preocupat pels temes de política municipal.

– El 2011, el mateix any en què vostè, amb molts altres, construeix i impulsa l’AMI. Esperaven llavors arribar on són ara en set anys?

– Nosaltres, quan vam fer el pas, el férem convençuts que algun dia seríem independents. El que és veritat és que deu n’hi do el que s’ha avançat. I a vegades no es valora prou on som ni com hem estat de capaços per créixer. L’alcalde d’Arenys de Munt i el de Vic van decidir que calia fer un pas més després de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut. Ells van posar les bases del que havia de ser aquest moviment. Quan el constituírem, teníem 157 municipis que li donaven suport. És cert que el recorregut ens ha fet créixer moltíssim. Ara en tenim 787 municipis, a més de les diputacions i de pràcticament tots els consells comarcals.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *