“No és bo caure en la tendència que vam veure a Canal 9”

-Van nàixer fa dos anys però van presentar-se fa poc.

Ens vam presentar a l’abril, al Centre Octubre de Cultura Contemporània de València. El que vam presentar és la renovació de la imatge corporativa i una nova secció en paper, infantil, que llançarem prompte. El diari va nàixer el juny de 2016 i vam escollir la data coincidint amb el primer any del Govern del Botànic, després de 20 anys de govern del Partit Popular.

-Vostè n’és el director.

Sí. Jo vaig nàixer el 1981 a València i vinc del món audiovisual. Vaig estar a Canal 9 un temps. Després vaig estar uns anys a Madrid i quan vaig tornar a casa, observant un poc el panorama audiovisual i comunicatiu del País Valencià, vam veure un forat en la informació de proximitat en valencià. Tot i que, cal dir, tenim una pestanyeta per donar l’opció de llegir les notícies en castellà. Però tot l’audiovisual el fem en valencià. I els continguts infantils que estem preparant també són íntegrament en valencià.

-Com definiria el seu diari?

Som un diari digital d’informació amb la intenció de traure paper. Nosaltres formem part de la xarxa AMIC, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació. A Catalunya hi ha molta més consciència de mitjans de comunicació. N’hi ha molts més, de totes les tendències. I hi ha la consciència per mantenir-los. Consideràrem, per això, que havíem de formar part de l’AMIC. I vam copsar una tendència entre distints diaris per arribar a la gent del carrer. Nosaltres hem complit dos anys i no tothom ens coneix. I perquè ens coneguen, cal fer alguna cosa en paper. Així, vam decidir llançar una revista de subscripció gratuïta, oferint un contingut que no està en web. Al web el que oferim és actualitat diària del País Valencià. I a la revista volem oferir un valor afegit amb continguts d’anàlisi, d’actualitat, entrevistes… Des d’un altre punt de vista. Un dels protagonistes de la revista, del primer número, serà Pere Fuset, regidor de Festes a l’Ajuntament de València. Però no parlarem d’ell com a regidor, sinó com a persona.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *