L’anècdota d’una agressió

Sopant en un bar el dia en què entraren a presó els vuit consellers em va passar el que relate en aquest article d’opinió.

Vaig tindre la sort que em repiularen dues personalitats immenses al món del twitter: el Ramon Tremosa, eurodiputat independent pel PDeCAT; i el Jordi Borràs, fotoperiodista expert en els moviments d’ultradreta i al que, he de dir, tinc un bon afecte, tot i no conéixer-lo més enllà de l’àmbit laboral.

Catalunya no és el que els mitjans reflecteixen intencionadament. Catalunya és el dia a dia de la gent que la construeix amb un respecte i una acceptació admirable. El civisme només és trencat de manera anecdòtica. I em direu que no sóc just, però només l’he vist trencat des d’un dels dos bàndols. Almenys des de que estic ací, ja fa quatre mesos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *