“La integració d’Esquerra Republicana en Més era un pas absolutament necessari”

-Potser m’equivoque, però interprete que la seua vida deu ser més tranquil·la a la vicepresidència del Consell Insular de Mallorca que a la vicepresidència del Govern balear.

-Bé, el turisme és una àrea central per l’economia d’aquesta terra. És cabdal i té molta projecció mediàtica. La vicepresidència del Consell va lligada a l’àrea de Cultura. També té molt de focus, perquè té competències bàsiques, però el nivell d’incidència és distint. La meva formació professional està més relacionada amb la cultura i la veritat és que el càrrec és agradable.

-Què ha fallat en Més per Mallorca? La pèrdua de vots en les eleccions autonòmiques va ser important.

-Hem analitzat, d’una banda, que la gestió sempre ens ha ocasionat desgast. Alhora, hem tingut una certa desconnexió amb el teixit social, -entitats ecologistes, culturals…- no hi vam tenir prou contacte amb ells. Per últim, no hem d’obviar l’efecte Pedro Sánchez, en el sentit que el PSOE va experimentar un creixement molt seriós des del 28 d’abril, després que assumís l’any anterior la presidència del Govern espanyol. El desgast de Més també es va notar a nivell municipal: vam passar de 15 batllies a set.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *