Jordi Ballart: «La desconnexió amb el PSC venia de feia temps»

Amb la seua tornada al consistori amb Tot per Terrassa, es pot dir que la seua ciutat és més de Ballart que del PSC?

—Crec que Terrassa sempre ha estat una ciutat plural, diversa, catalanista i demòcrata i que creu en aquests valors de dignitat i llibertat. Crec que el gir que va fer el PSC amb el 155 i amb alguns postulats de l’esquerra han fet que la ciutat canviï de vot. De fet, la ciutat continua sent la mateixa. Qui ha canviat, en tot cas, és el PSC, que ha renunciat als seus valors fundacionals.

—Qui va ser líder del PSC i també alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ja va protagonitzar aquest gir a l’inici del procés. En aquell moment vostè ja feia d’alcalde. No va pensar, llavors, de deixar el partit?

—De fet, el meu distanciament amb el PSC comença amb la direcció de Pere Navarro. Sembla contradictori: ell em va proposar com a alcalde quan es va presentar a les eleccions al Parlament el 2012, i el vaig substituir al consistori. És cert, però, que la línia política que va seguir va acabar els valors fundacionals del PSC. Aquests passos enrere del PSC han fet que estiguem ara en aquesta situació en què molta gent, en distints moments, hi hagi renunciat a la militància.

—Manté relació amb Pere Navarro?

—No.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *