Joan Tardà: «Per primera vegada l’Estat s’ha adonat que la independència és possible»

Vostè és mestre de secundària de formació…

—Sí, vaig entrar en un institut el curs 1978-1979 i hi vaig estar fins a 2003-2004. Abans havia estat també ensenyant de llengua catalana per Òmnium Cultural. El 2004 vaig anar a Madrid pensant que hi estaria menys temps. Al final han estat 15 anys. Creia que ja estava bé.

—I per què ho ha decidit ara?

—Crec que ja tocava. De fet, fa tres anys ja vaig dir al partit: escolteu, porto 12 anys! I el partit em va dir que havia de continuar. Vaig posar una condició: anar de dos al Congrés, com sempre he fet. Vaig ser el dos de Joan Puigcercós, de Joan Ridau, de l’Alfred Bosch i ara de Gabriel Rufián. Després de 15 anys, el grup està molt cohesionat, hi ha gent jove molt preparada.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *