Joan Laporta: “El procés ha quedat tocat, però no enfonsat”

Fa un temps que viu allunyat dels mitjans de comunicació. Troba a faltar la seua presència mediàtica?

—No. No hi penso. No trobo a faltar la meva repercussió pública. Em trobo bé com estic.

—I què troba més a faltar? El Barça o la política?

—Cap de les dues coses. Segueixo el Barça, segueixo la política, però tant com trobar-los a faltar… Són etapes de la meva vida que ja he viscut i hi mantinc l’interès. Però no ho trobo a faltar.

—Però vostè sí que es planteja tornar a presidir el Barça.

—Hi ha alguns moments en què penso que, com que s’estan carregant el model que nosaltres vam bastir, m’entren ganes de tornar-ho a fer. Però són moments puntuals, perquè afortunadament estic amb molta feina al despatx, tinc la meva vida privada, les meves històries familiars i això em manté molt ocupat. Segueixo amb interès el Barça, soc crític amb el que s’està fent. Però falta molt per les properes eleccions. I com que ja sé com va això, fins que no s’arriba als sis mesos previs a les eleccions no pots valorar el panorama que hi trobaràs. Estic a l’expectativa.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *