«Jo abans era un pujolista convençut, però vaig passar a l’acció per la independència»

Vostè és citat habitualment com a impulsor de Petrolis Independents, però la seua trajectòria empresarial és més àmplia.

Sí. Jo primer vaig ser empleat, després cap, directiu de multinacional, gerent d’una mitjana empresa i després vaig fundar Petrolis Independents amb el meu soci.

Com va néixer Petrolis Independents?

El 2014 jo estava a la junta del Cercle Català de Negocis amb el meu soci, el Jordi Roset. Ell va muntar una benzinera a Terrassa que va anar molt bé i li vaig preguntar què li semblava si en muntàvem una altra per aquí, a la vora. Era el moment en què començaven les lowcost. En vam muntar una a l’Ametlla del Vallès i vam dir: «ja que la fem nosaltres, que som qui som, potser caldrà donar-li un contingut de país». I vam començar a donar-li aquesta forma d’empresa amb responsabilitat social, a favor de la nació catalana i amb un impuls i discurs a favor d’un Estat independent.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *