Jaume Roures: ‘Queda malament dir-ho, però l’informe de la Guàrdia Civil em fa riure’

-S’ho esperava?

-No. Pensava que el nivell era una mica més alt.

-Què vol dir?

-Que jo crec que no es muntar el ciri que estan muntant sobre la base que un va parlar d’«el abuelo» i es pensen que «el abuelo» sóc jo. No és que sigui fràgil, és que és tan exagerat que em sorprèn que algú pugui enviar un informe com aquest a un jutge.

-Vostè és assenyalat com a «possible» membre del Comitè Executiu del document enfocats, si bé no hi ha cap especificació. N’ha format part?

-És que no conec el document Enfocats. Però, tal com dius, no hi ha cap prova de res. Ha sortit molta literatura sobre el tema i mai no he sortit jo, perquè no hi era, ni coneixia l’existència de l’escrit. Però fan un lligam entre unes bajanades que no existeixen ni demostren. No s’hi aporta cap trucada al meu telèfon, que segur que tinc intervingut. Tot és totalment artificial. Avui un amic meu m’ha enviat un missatge dient-me que la situació li semblava berlanguiana, malgrat que tot això és una mica més seriós.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *