“Em feu més mal la no condemna de la violència que el no reconeixement internacional”

Quina és la història d’aquesta casa?

El Jordi és nascut a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) i jo a Gràcia, aquest barri. Ell vivia a Sabadell. Va ser una mica atzarós venir a aquesta casa. Tant el Jordi com jo vam marxar de casa dels nostres pares molt joves. Ell potser amb 19 anys, jo amb vint i pocs. Però jo sempre he viscut en aquest barri. Llavors, per tenir el nen vam decidir venir aquí. El que passa és que ens vam mudar molt ràpidament tot just abans de tenir el nen. Quan vaig tenir-lo em vaig adonar que era impossible fer res i encara no ho hem traslladat tot, tot i que ell ja té aquí les seves coses. Jo és que tinc molts trastos.

Per tant, es van mudar ací l’any passat.

Sí. Quan el nen tenia sis mesos el Jordi ja no hi era, pel que hem viscut en aquesta casa poc temps.

Vostè és periodista.

Jo vaig fer audiovisuals, el que passa és que he treballat molt fent programes de ràdio i televisió.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *