«Els socialistes espanyols han demostrat que són espanyols i no socialistes»

Vam demanar fer l’entrevista en un lloc significatiu per a Meritxell Serret. Què simbolitza aquest pis?

Txell i jo vam començar la relació a finals de 2014. Ens vam conèixer al secretariat de l’Assemblea. Ella tenia les seves dinàmiques i jo les meves,. Ella treballava en un lloc i vivia al seu poble, Vallfogona de Balaguer, i jo treballava a Barcelona… Realment no havíem compartit gaire espai junts. I des que vaig ser escollit diputat i ella nomenada consellera, era normal estar una setmana tranquil·lament sense veure’ns. Aleshores, vam decidir buscar un pis per establir un mínim de rutina i de normalitat. I el pis el vam agafar, precisament, el setembre de 2017.

És a dir, van passar ací poques nits.

Amb prou feines, si sumem totes les nits no arribem a comptar-ne quinze. Entre la dinàmica, l’1 d’octubre, el que va passar al Parlament fins el dia 27, quan Txell va marxar cap a l’exili… No puc oblidar el 20 de setembre. Aquell dia anava i tornava per portar els mobles al pis. Alguns em preguntaven si marxava perquè tenia por i no, simplement tenia el pis sense moblar. Aquest pis és significatiu perquè és el reflex d’un projecte frustrat.

Vostè continua vivint ací?

El faig servir com un pis franc, pràcticament. Quan vinc a Barcelona sí, em quedo aquí. Però jo visc a l’Espluga de Francolí.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *