“El Govern i el Parlament s’han de dedicar a gestionar l’autogovern i a millorar-lo”

—Quin va ser el paper de l’estat major els dies previs al 27-O de 2017?

—Abans del dia 1 va ser extremadament decisiu. A partir de llavors, no va ser tan decisiu.

—Per què?

—Entre l’1 d’octubre i el 27, el Govern va ser una mica més present.

—Això vol dir que abans el Govern no va ser present?

—Hi va ser, però amb menys intensitat.

—Ser part de l’estat major va ser una condició per fer el pas al costat com a candidat a ser reelegit president de la Generalitat a inicis de 2016?

—No, en absolut. Va ser al revés. Quan vaig oferir a Carles Puigdemont que fos candidat a la presidència, ell em va demanar algunes coses. Una va ser que no em deslligués, de cap manera, del procés que havia pilotat els anys anteriors. Cosa a la qual li vaig dir que sí. A partir d’aquell moment ell va ser el director d’operacions. Però jo li vaig dir que estaria sempre disponible. De fet, em va cridar algunes vegades i sempre que vaig poder hi vaig ser. Per ajudar i per donar sempre la meva opinió, que no sempre va ser la que va prosperar.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *