Diana Riba: «La reacció internacional al retrocés democràtic que vivim és clara»

Qui li va proposar integrar-se en la llista d’Ara Repúbliques?

Va ser l’Oriol Junqueras a través d’una trucada del Raül [Romeva], perquè l’Oriol no em pot trucar a mi. Llavors el Raül em va trucar, en una d’aquestes trucades tan limitades que ens deixen fer, i em va dir que l’Oriol em demanava que anés de segona a les europees. I hi va haver el primer silenci entre nosaltres en una trucada telefònica. Perquè les trucades des de la presó sempre són ràpides, per passar part de tot. I li vaig dir «bé, ho parlem…».

No s’ho esperava, per tant…

No, no. Ni m’ho esperava ni res. Vaig dir que ja ho parlaríem amb calma. Que calia parlar del que tocava, dels nens i tot plegat. Després, en els bis a bis, ja ho vam parlar amb més tranquil·litat.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *