“Crec que els tribunals corregiran la JEC per evitar un ridícul internacional”

Recent ha publicat 1 judici (polític) i 100 preguntes (Símbol), un llibre massa aclaridor, adreçat a persones no familiaritzades amb el dret penal i processal. Fa l’efecte que l’ha escrit perquè els periodistes deixem de preguntar-li dubtes tècnics. Era aquesta una de les intencions?

[Riu] No, no. El llibre me’l va proposar fer el Jaume Ciurana, que és l’editor. I quan m’ho va proposar jo no ho veia clar. No sabia si això tindria massa interès. I a més, tal com li vaig dir, no sabia si tindria temps. Ell em tranquil·litzava, em deia que era molt fàcil, que amb tot allò que havia anat dient per la televisió, si algun col·laborador meu ho posava tot una mica ordenat, ja estaria enllestit. I al final, la redacció ha estat meva substancialment. El llibre m’ha donat feina i per això ha sortit més tard del que prevèiem. No era tan fàcil. I no, la idea no era la que diu vostè.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *