«Aurora Picornell s’ha guanyat el protagonisme entre les dones històriques de Mallorca»

-La seua professió no és la d’escriptora i, en canvi, ha publicat un llibre ple de referències historiogràfiques i acadèmiques per explicar l’evolució de la influència social de les dones a Mallorca. Quina ha estat la motivació?

-El llibre ha estat accidental, de fet. Tot va venir perquè vaig acabar el màster de Polítiques d’Igualtat i Prevenció de la Violència Masclista i després em vaig matricular per fer el doctorat. La meva idea era fer-lo sobre la història de les dones a Mallorca, però em vaig donar de baixa perquè em van oferir fer de coordinadora autonòmica de Salut i Gènere a la Conselleria de Salut. Però ja havia fet molta recerca, vaig traure els apunts del calaix i en vaig fer un resum. Una amiga meva, Antònia Matamales, del col·lectiu Dones de Llevant, em va dir que això s’havia de publicar.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *