Àngel Colom: “Per respecte a la nostra història hem de respondre, i el país està preparat”

-Vostè ja va ser un outsider d’Esquerra Republicana abans que la formació ocupara la centralitat política del Principat.

-No sé si un outsider. Jo vaig passar de la Crida a la Solidaritat a Esquerra Republicana, on vaig militar i vaig ser secretari general. Vam ajudar a la reconversió d’un partit que era confederalista i es va convertir en netament independentista. Vam rejovenir el partit. Vam fer una bona síntesi, penso, entre el que era la vella ERC i la part del partit que era capaç d’encarar una nova situació. Jo sempre he militat en el catalanisme en general. Més tard vaig donar suport a Convergència…

-Abans, al Partit per la Independència…

-És cert, abans hi va haver aquell parèntesi. Després vaig donar suport a Convergència i, des de llavors, fins ara. Soc soci formal del PDeCAT, dono suport al president Carles Puigdemont, a tot el que representa i al seu projecte.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *