“Amb Joaquim he entès que hi ha compromisos a la vida que li donen sentit”

Podria presentar-se, dir-nos qui és vostè?

Sóc Laura Masvidal, nascuda a Barcelona l’any 1966. Estic casada amb Joaquim Forn, amb qui tinc dues filles, de 20 i 24 anys. La gran està estudiant a Londres.

Com va conèixer el seu marit?

A la universitat. Al moviment sindical estudiantil.

Què van estudiar?

Dret. Però no som de la mateixa promoció. De fet jo no vaig acabar la carrera. Ell era president de la FNEC, Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya, quan va ser restaurada. Eren inicis dels anys vuitanta. En aquell moment volien refer-la o replantejar-la i fer la reivindicació nacional des del sindicat estudiantil. El vaig conèixer en aquell moment.

Per continuar llegint, accedeix a la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *